Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

Magyarország egyik legszebb rendezvényhelyszíne, a Prónay-kastély az esküvők számára is ideális.
Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Budapesttől 45 percre egy olyan esküvői helyszínnel találkozunk, ami a lehetővé teszi, hogy igazi hercegnőnek érezze magát minden menyasszony, hiszen a felújított műemlék épületegyüttes korhű szalonjaiban, a kastély kertjében ünnepelhetnek, de eközben a modern kényelemről sem kell lemondani, hiszen azt biztosítja a rendezvényterem.

A vendégfogadás a díszudvarban zajlik, ahol elfér akár 150 ember is, de rossz idő esetén ez átkerül a nagy kastély belső termeibe. Ha az esküvői szertartásról van szó, az a kastély két hektáros parkjának bármelyik részén lehetséges. Népszerű választás a gyönyörű tó partja, de a kis szigetet is örömmel szokták választani a párok az esketéshez.

A gratulációhoz a nagy kastély hátsó teraszát szokták használni, hiszen itt rögtön elkészülhetnek a mesés környezetben a családi és csoportképek.A Cserhát lábánál, Budapesttől 50 km-re található kastélyhoz tartozó 300 éves pince a tulajdonos családjának borait kínálja, ami természetesen a vendégek számára is elérhető lehet. A 300 négyzetméteres rendezvényterem adja a helyszínét a vacsorának, ahol bármilyen díszítés kivitelezhető, mivel a tervezésnél szempont volt, hogy semleges színei miatt könnyen alakítható helyszín legyen, így ezzel is hozzájárul a különleges nap egyedivé tételéhez.

A klimatizált és akusztikus burkolattal ellátott teremben kényelmesen elférnek a vendégek, a zenekarnak és a tánctérnek is bőven jut hely, ahogy a büféasztaloknak is.Különféle csomagok állnak az érdeklődők rendelkezésére, amik közül igény szerint választhatnak. A Prónay-kastély az esküvő idejére kizárólagos használatot biztosít, igény szerint kisbusz is bérelhető, hogy a vendégek eljussanak Alsópeténybe. Akiket a faluban szállásolnak el, hiszen erre is van lehetőség, éjjel számukra is biztosított a transzfer.

A békés és gyönyörű természeti környezetben álló kastély korhűen elegáns belső terei, valamint a luxus színvonalú szolgáltatásai tökéletes választássá teszik a Prónay-kastélyt.

Fotók: Prónay-kastély

Kapcsolódó cikkek

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A Budai Tájvédelmi körzetben a történelmi környezetben igazi modern megoldások várják a házasodni vágyókat, akiknek a fenntarthatóságról sem kell lemondania ezen a napon sem.

Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

A nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. Ez a helyszín biztosan az.

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Nem kell milliókat költeni, hogy a nagy nap emlékezetes legyen