Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

Magyarország egyik legszebb rendezvényhelyszíne, a Prónay-kastély az esküvők számára is ideális.
Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Budapesttől 45 percre egy olyan esküvői helyszínnel találkozunk, ami a lehetővé teszi, hogy igazi hercegnőnek érezze magát minden menyasszony, hiszen a felújított műemlék épületegyüttes korhű szalonjaiban, a kastély kertjében ünnepelhetnek, de eközben a modern kényelemről sem kell lemondani, hiszen azt biztosítja a rendezvényterem.

A vendégfogadás a díszudvarban zajlik, ahol elfér akár 150 ember is, de rossz idő esetén ez átkerül a nagy kastély belső termeibe. Ha az esküvői szertartásról van szó, az a kastély két hektáros parkjának bármelyik részén lehetséges. Népszerű választás a gyönyörű tó partja, de a kis szigetet is örömmel szokták választani a párok az esketéshez.

A gratulációhoz a nagy kastély hátsó teraszát szokták használni, hiszen itt rögtön elkészülhetnek a mesés környezetben a családi és csoportképek.A Cserhát lábánál, Budapesttől 50 km-re található kastélyhoz tartozó 300 éves pince a tulajdonos családjának borait kínálja, ami természetesen a vendégek számára is elérhető lehet. A 300 négyzetméteres rendezvényterem adja a helyszínét a vacsorának, ahol bármilyen díszítés kivitelezhető, mivel a tervezésnél szempont volt, hogy semleges színei miatt könnyen alakítható helyszín legyen, így ezzel is hozzájárul a különleges nap egyedivé tételéhez.

A klimatizált és akusztikus burkolattal ellátott teremben kényelmesen elférnek a vendégek, a zenekarnak és a tánctérnek is bőven jut hely, ahogy a büféasztaloknak is.Különféle csomagok állnak az érdeklődők rendelkezésére, amik közül igény szerint választhatnak. A Prónay-kastély az esküvő idejére kizárólagos használatot biztosít, igény szerint kisbusz is bérelhető, hogy a vendégek eljussanak Alsópeténybe. Akiket a faluban szállásolnak el, hiszen erre is van lehetőség, éjjel számukra is biztosított a transzfer.

A békés és gyönyörű természeti környezetben álló kastély korhűen elegáns belső terei, valamint a luxus színvonalú szolgáltatásai tökéletes választássá teszik a Prónay-kastélyt.

Fotók: Prónay-kastély

Kapcsolódó cikkek

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Regénybe illő helyek, ahol örök hűséget fogadhattok egymásnak.

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A Budai Tájvédelmi körzetben a történelmi környezetben igazi modern megoldások várják a házasodni vágyókat, akiknek a fenntarthatóságról sem kell lemondania ezen a napon sem.

Elfeledett nemesei birtokként tündököl az Amber Bride by Sorg Villa

Romantikus esküvő az Amber Bride by Sorg Villa villaépületben

Kovácsoltvas kapu és kőkerítés mögött rejtőzik Leányfalu különleges esküvői helyszíne.