Romantikus esküvő az Amber Bride by Sorg Villa villaépületben

Macskaköves út, boltíves ajtók, faragott ablaktáblák, borostyán közül kikandikáló tornyok adják rusztikus és romantikus hangulatát a leányfalui helyszínnek.
Elfeledett nemesei birtokként tündököl az Amber Bride by Sorg Villa

A kőfalak mögött rejtőző káprázatos helyszín ódon épületei mediterrán hangulatban csábítanak minden ide ellátogató ifjú párt, hogy nagy napjuk hátteréül szolgálhasson. Valljuk be, nehéz ennek ellenállni, hiszen a rusztikus bájú, romantikus idill, amit a borostyánokon átszűrődő napfény tesz tündöklővé, alig hagy szívet távozni, mindenkit rabul ejt.

A villa beltéri befogadóképessége maximum 120-130 fő, a belső udvarban pedig a felállított pagodák és a rendezvénysátor 90-100 fő ültetéséhez biztosít helyet, a macskaköves udvaron, ahol a szabad ég alatt tartózkodnak a vendégek, 160-an férnek el.

Az épületben lévő emeleti szobák lehetővé teszik a helyszínen való készülődést, illetve az egyéb elképzelések szerint akár gyerekszobaként, technikai szobaként is használhatóak.

Catering, dekoráció, ceremóniamester biztosítása mellett akár ruhatervező segítségét is kérhetjük, de sminkmester is a házasulandók rendelkezésére áll, ha van rá igény.

A további kínálatok között szerepel a személyszállítás, illetve a kedvezményes szállásfoglalási csomagok biztosítása a Leányfalun, illetve Szentendrén található szállásadóknál.Az elfeledett nemesi birtokként rejtőzködő esküvői-, és rendezvényhelyszín kizárólagos használatot biztosít a régi korok szerelmeseinek, ezzel is hozzájárulva a tökéletes nagy nap létrejöttéhez.Képek: Amber Bride by Sorg Villa


Kapcsolódó cikkek

Elfeledett nemesei birtokként tündököl az Amber Bride by Sorg Villa

Romantikus esküvő az Amber Bride by Sorg Villa villaépületben

Kovácsoltvas kapu és kőkerítés mögött rejtőzik Leányfalu különleges esküvői helyszíne.

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A Budai Tájvédelmi körzetben a történelmi környezetben igazi modern megoldások várják a házasodni vágyókat, akiknek a fenntarthatóságról sem kell lemondania ezen a napon sem.

Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

A nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. Ez a helyszín biztosan az.