Romantikus esküvő az Amber Bride by Sorg Villa villaépületben

Macskaköves út, boltíves ajtók, faragott ablaktáblák, borostyán közül kikandikáló tornyok adják rusztikus és romantikus hangulatát a leányfalui helyszínnek.
Elfeledett nemesei birtokként tündököl az Amber Bride by Sorg Villa

A kőfalak mögött rejtőző káprázatos helyszín ódon épületei mediterrán hangulatban csábítanak minden ide ellátogató ifjú párt, hogy nagy napjuk hátteréül szolgálhasson. Valljuk be, nehéz ennek ellenállni, hiszen a rusztikus bájú, romantikus idill, amit a borostyánokon átszűrődő napfény tesz tündöklővé, alig hagy szívet távozni, mindenkit rabul ejt.

A villa beltéri befogadóképessége maximum 120-130 fő, a belső udvarban pedig a felállított pagodák és a rendezvénysátor 90-100 fő ültetéséhez biztosít helyet, a macskaköves udvaron, ahol a szabad ég alatt tartózkodnak a vendégek, 160-an férnek el.

Az épületben lévő emeleti szobák lehetővé teszik a helyszínen való készülődést, illetve az egyéb elképzelések szerint akár gyerekszobaként, technikai szobaként is használhatóak.

Catering, dekoráció, ceremóniamester biztosítása mellett akár ruhatervező segítségét is kérhetjük, de sminkmester is a házasulandók rendelkezésére áll, ha van rá igény.

A további kínálatok között szerepel a személyszállítás, illetve a kedvezményes szállásfoglalási csomagok biztosítása a Leányfalun, illetve Szentendrén található szállásadóknál.Az elfeledett nemesi birtokként rejtőzködő esküvői-, és rendezvényhelyszín kizárólagos használatot biztosít a régi korok szerelmeseinek, ezzel is hozzájárulva a tökéletes nagy nap létrejöttéhez.Képek: Amber Bride by Sorg Villa


Kapcsolódó cikkek

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Regénybe illő helyek, ahol örök hűséget fogadhattok egymásnak.

Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

A nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. Ez a helyszín biztosan az.

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Nem kell milliókat költeni, hogy a nagy nap emlékezetes legyen