Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Budapesttől alig fél órányira található a Nagykovácsi-kastélyként emlegetett, felújított rendezvényhelyszín.
Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A főváros központjától 20-25 perces autóút után érkezünk meg a Teleki-Tisza-kastélyhoz, ahol akár az egész esküvő szervezését rábízhatjuk a rendezőkre, de saját szervezővel is mehetünk. Az exkluzív környezetben több lehetőség közül választhatunk a pontos helyszínt illetően. A mesebeli kastély eleganciájával a régi bálokat idézi, de eközben a 2018-ban felújított helyen a modern hozzáállásról sem kell lemondanunk.Több terem közül válogathat az ifjú pár, ahova a különböző számú násznéppel tervezhetnek, de a kastély gyönyörű parkja, az erdős, ősfás parkrész, de akár a rét, illetve a tó partja is az opciók között van. A kastély és a hozzá tartozó épületek tehát egy közel tízhektáros parkkal rendelkeznek, ez a varázslatos helyszín garantálja, hogy a szertartás és a lakodalom is felejthetetlen élmény legyen.


Összesen akár 280 fő befogadására is alkalmas a kastély, ami három szinten biztosít lehetőséget a rendezvénynek. A földszinti terem a legnagyobb helyiség, ami 70-140 fős esküvőkhöz kínál teret, amihez a télikert, a két külön szalon, illetve a kapcsolódó kávézó is hozzájárul. A klasszikus szépségű, elegáns terem bájához hozzájárulnak a kézzel készített csillárok és cserépkályhák, de eközben a modern eszközök is biztosítottak.


A második szinten 30-110 ember fér el, amit a teremmel egybenyitható terasz tesz egyedivé. A gyönyörű panorámás terem mellett további szobákat, szalonokat találunk, amik segítségével az esetleg gyerekekkel érkezőknek biztosíthatunk egy külön helyiséget, ahol animátor vigyáz a kicsikre, amíg a felnőttek gratulálnak a párnak.

Hogy a lakodalom hangjai ne okozzanak gondot a környék lakóinak se, kialakítottak egy -1. szintet a kastélyban, ahol 170 négyzetméteren a látványkonyhás, boltíves helyiségben a hangerő letekerése nélkül tarthat a lagzi hajnalig.


A kastély parkjában található dísztó, illetve az Aranypark lehetővé teszi a szabadtéri esketést, ahol minden tündérmese valósággá válik az ősfák árnyékában.

Különleges szolgáltatást is kínál a Teleki-Tisza-kastély, hiszen az itthon még kevéssé elterjedt green wedding, azaz zöld esküvő is szerepel a repertoárjukban. Így azok a párok, akik szeretnék esküvőjüket a legkisebb környezeti terhelés mellett megvalósítani, itt megtalálják a számításukat. Álomesküvő a fenntarthatóság jegyében!

Fotók: Teleki-Tisza-kastély

Kapcsolódó cikkek

Exkluzív esküvői helyszín Alsópetényben

Prónay-kastély: Exkluzív esküvői helyszín Budapesttől nem messze

A nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie. Ez a helyszín biztosan az.

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A Budai Tájvédelmi körzetben a történelmi környezetben igazi modern megoldások várják a házasodni vágyókat, akiknek a fenntarthatóságról sem kell lemondania ezen a napon sem.

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Így lehet tökéletes esküvőd alacsony költségvetésből

Nem kell milliókat költeni, hogy a nagy nap emlékezetes legyen