Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Budapesttől alig fél órányira található a Nagykovácsi-kastélyként emlegetett, felújított rendezvényhelyszín.
Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A főváros központjától 20-25 perces autóút után érkezünk meg a Teleki-Tisza-kastélyhoz, ahol akár az egész esküvő szervezését rábízhatjuk a rendezőkre, de saját szervezővel is mehetünk. Az exkluzív környezetben több lehetőség közül választhatunk a pontos helyszínt illetően. A mesebeli kastély eleganciájával a régi bálokat idézi, de eközben a 2018-ban felújított helyen a modern hozzáállásról sem kell lemondanunk.Több terem közül válogathat az ifjú pár, ahova a különböző számú násznéppel tervezhetnek, de a kastély gyönyörű parkja, az erdős, ősfás parkrész, de akár a rét, illetve a tó partja is az opciók között van. A kastély és a hozzá tartozó épületek tehát egy közel tízhektáros parkkal rendelkeznek, ez a varázslatos helyszín garantálja, hogy a szertartás és a lakodalom is felejthetetlen élmény legyen.


Összesen akár 280 fő befogadására is alkalmas a kastély, ami három szinten biztosít lehetőséget a rendezvénynek. A földszinti terem a legnagyobb helyiség, ami 70-140 fős esküvőkhöz kínál teret, amihez a télikert, a két külön szalon, illetve a kapcsolódó kávézó is hozzájárul. A klasszikus szépségű, elegáns terem bájához hozzájárulnak a kézzel készített csillárok és cserépkályhák, de eközben a modern eszközök is biztosítottak.


A második szinten 30-110 ember fér el, amit a teremmel egybenyitható terasz tesz egyedivé. A gyönyörű panorámás terem mellett további szobákat, szalonokat találunk, amik segítségével az esetleg gyerekekkel érkezőknek biztosíthatunk egy külön helyiséget, ahol animátor vigyáz a kicsikre, amíg a felnőttek gratulálnak a párnak.

Hogy a lakodalom hangjai ne okozzanak gondot a környék lakóinak se, kialakítottak egy -1. szintet a kastélyban, ahol 170 négyzetméteren a látványkonyhás, boltíves helyiségben a hangerő letekerése nélkül tarthat a lagzi hajnalig.


A kastély parkjában található dísztó, illetve az Aranypark lehetővé teszi a szabadtéri esketést, ahol minden tündérmese valósággá válik az ősfák árnyékában.

Különleges szolgáltatást is kínál a Teleki-Tisza-kastély, hiszen az itthon még kevéssé elterjedt green wedding, azaz zöld esküvő is szerepel a repertoárjukban. Így azok a párok, akik szeretnék esküvőjüket a legkisebb környezeti terhelés mellett megvalósítani, itt megtalálják a számításukat. Álomesküvő a fenntarthatóság jegyében!

Fotók: Teleki-Tisza-kastély

Kapcsolódó cikkek

Elfeledett nemesei birtokként tündököl az Amber Bride by Sorg Villa

Romantikus esküvő az Amber Bride by Sorg Villa villaépületben

Kovácsoltvas kapu és kőkerítés mögött rejtőzik Leányfalu különleges esküvői helyszíne.

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

Mesebeli esküvő a Teleki-Tisza-kastélyban

A Budai Tájvédelmi körzetben a történelmi környezetben igazi modern megoldások várják a házasodni vágyókat, akiknek a fenntarthatóságról sem kell lemondania ezen a napon sem.

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Az 5 legromantikusabb esküvői helyszín

Regénybe illő helyek, ahol örök hűséget fogadhattok egymásnak.