A gyűrűk legértékesebbjei Forevermark gyémánttól szépek

Ezért igazán különlegesek a Forevermark gyémántok.
A gyűrűk legértékesebbjei Forevermark gyémánttól szépek

Ha eljegyzési gyűrű, akkor gyémánt! Ha pedig gyémánt, akkor Forevermark, hiszen a menyasszonyoknak a legjobb jár! E márka pedig mindig tökéletes minőségű gyémántékszereket kínál!

Egy értékes ékszer megvásárlása mindig komoly döntés, ez fokozottan igaz az eljegyzési gyűrűkre is, hiszen sok múlhat azon, hogy a vőlegény a tökéletes modellt adja át. Az egyediség mindig jó kiindulópont, ráadásul az sem mindegy, hogy milyen drágakő ékesíti a kiválasztott darabot. Ha valamiben, hát az eljegyzési gyűrű minőségében nem szabad kompromisszumot kötni, a Forevermark pedig igazán partner ebben.

A gyémánt örökre szól, hiszen szinte elpusztíthatatlan drágakő, az egyik legkeményebb anyag a világon. Mégis, nem minden gyémánt felel meg az ékszerminőséghez szükséges kritériumoknak. Ahhoz ugyanis, hogy gyűrűbe, fülbevalóba, nyakékbe, medálba vagy karkötőbe foglaljanak egy-egy darabot, nem elég a magas karátszám. Fontos a tiszta szín, a csiszolás minősége és hibátlanság is, sőt, igazán ezek a legfontosabbak a gyémántékszer készítés szempontjából. A Forevermark kizárólag a legjobb minőségű gyémántokat foglalja kézzel készített ékszereibe, ezzel is biztosítva a különlegesség érzését azok viselői számára.

Az egyediség garanciája a lézeres azonosító

Az avatatlan szem számára minden gyémánt egyforma, de ez korántsem igaz. A minőségi különbségeken túl ezek a drágakövek bizony egyediek. Hiába vannak adott esetben ugyanolyan formára csiszolva, így is sokban különböznek egymástól. Az emberek pedig szeretik az egyedi dolgokat, hiszen ezek sokkal értékesebbek, mint azok, amelyekből sok ugyanolyan van. A Forevermark a legszebb, válogatott gyémántjait nemcsak eredetigazolással, de lézeres gravírozással is ellátja, mely tanúsítja, hogy a drágakő egyedi, nincs még egy tökéletesen hasonló belőle.

Nemcsak a gyémántok egyedülállóak, az ékszerek is személyre szabhatók

Megesik, hogy valakinek nagyon tetszik egy ékszer fazonja, de valamiért nem lelkesedik a fehéraranyért, sokkal jobban kedveli a sárga vagy rozé színt, vagy épp fordítva. A Forevermark ékszerválasztéka teljes mértékben kézzel készül - elismert tervezők által - így az egyedi igényeknek is eleget tud tenni az ékszerház. Az arany alapon kívül a gyémántok is szabadon cserélhetőek, így tökéletesen személyessé változtatható a kiválasztott darab. Ez pedig, főleg egy eljegyzési gyűrű esetében, igazán fontos dolog!

Életre szóló szolgáltatás jár a gyémántékszerek mellé

Ahhoz, hogy egy ékszer valóban évtizedeken át szép és tökéletes állapotú maradjon, gondozni kell. A Forevermark életre szóló garanciát vállal az általa készített darabokra. A márka szakértői évente egyszer alaposan átvizsgálják a gyémántok foglalatát, valamint a kövek épségét és megtisztítják az ékszert az esetleges szennyeződésektől. Ha szükséges, a használat sorát keletkezett hibák javítását is elvégzik. Az ápolást pedig minden esetben polírozással zárják le, mely visszaadja mind az arany, mind pedig az ékkövek ragyogását.

Kapcsolódó cikkek

Így lesz tökéletes az esküvő – A kifogástalan karikagyűrű nyomában

Így lesz tökéletes az esküvő – A kifogástalan karikagyűrű nyomában

Az esküvőt nem véletlen hívják úgy is, hogy “A Nagy Nap”.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt

Hogyan válasszuk ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt

Az eljegyzési gyűrű vásárlása leendő menyasszonyának izgalmas, de néha stresszes élmény lehet.

A gyűrűk legértékesebbjei Forevermark gyémánttól szépek

A gyűrűk legértékesebbjei Forevermark gyémánttól szépek

Ezért igazán különlegesek a Forevermark gyémántok.