Saját készítésű dekoráció az esküvőre

Kedves Menyasszony! Ha nem szeretnél egy vagyont elkölteni az esküvőd dekorációjára, nem kell aggódnod! Te magad is könnyen csodaszép díszítést varázsolhatsz a nagy napra, de nyugodtan kérd ki barátnőid, vagy vőlegényed segítségét egy kis kreatívkodáshoz. Mutatjuk, miket készíthettek saját kezűleg.
Esküvői dekoráció saját kezűleg

Egy esküvő a csodaszép dekorációjával lesz teljes, azonban ma már ezekért a különleges dísztárgyakért is egy vagyont kell fizetni.

Ha mégis szeretnél díszítést, de ez már nem fér bele a keretbe, nyugodtan inspirálódj a következő ötletekből, és készítsd el magadnak a dekort, hogy az esküvőd napja méginkább illjen a személyiségedhez!

  • Egy nagyon egyszerű, mégis csodás hatást keltő dekor lehet ez a befőttesüvegbe zárt elemes égősor. Természetesen a színét igazíthatjátok a többi díszhez.

  • Ha szép világítást szeretnétek, jó megoldás lehet ez a kézzel felturbózott lampion. Nincs más dolgod, mint papírból virágalakokat kivágni, azokat erős ragasztóval egymásba ragasztani, majd ezeket szép alakzatban ráragasztani a lampionra. Letisztult, de mindenkinek tetszeni fog!

  • Nem kell mindenáron drága székeket vásárolni egyetlen napra, hiszen egyszerű székeket is csodásan fel lehet dobni egy kis díszítéssel. Nem kell más, csak egy szép anyagdarab és egy kis virág, mint a képen is látható, (például levendula) ezt pedig szépen rákötni a székre.

  • A következő dekortipp egy nagyon egyszerű, de különösen szép dísz lehet az esküvőre. Csupán egy félig vízzel telt üvegváza és néhány szép virág kell hozzá, melyekek szárait levagdosva belehelyezitek azokat a vízbe.

  • Ha szeretnél gyertyákat az esküvőd napjára, azokat is feldobhatod egy kis kreativitással. Ragasztgassatok szép virágleveleket körbe a gyertyán, majd kössétek át fehér szalaggal. Szép és letisztult hatást kelt majd.

Próbáljatok ki ezek közül néhány tippet, varázsoljátok saját kezűleg szebbé a nagy napotokat!

Kapcsolódó cikkek

Templomi esküvőkhöz legjobb helyszínek Magyarországon

Top 5 helyszín a templomi esküvőhöz

5 olyan magyarországi templomot mutatunk, ami szépségével, eleganciájával tökéletes helyszín lehet egy szép házasságkötéshez.

Szabadtéri esküvői helyszínek Magyarországon

Legjobb szabadtéri helyszínek esküvőhöz - Magyarországon

Ha már megvolt a lánykérés, a lány- és legénybúcsú, akkor már csak egy jó esküvői helyszín hiányzik.

Legszebb menyasszonyi ruhák

Menyasszonyi ruhaötletek, ha még nem tudod, mit vegyél fel!

A menyasszony számára a top 3 legfontosabb dolog között az esküvőjével kapcsolatban biztosan ott szerepel a ruhája.