Ötletes fotók a koszorúslányokkal

Akár egy meghitt szobabelsői környezetben, akár kint a természetben, nem muszáj megszokott, ölelkezős fényképen pózolni, hiszen sokféle érdekes, vicces és kreatív kép kering már az interneten, amiből bátran lehet inspirálódni.
Kreatív fotók a koszorúslányokkal

Sokféle beállítás közül választhatnak már a párok is az esküvői fotókhoz, szinte már választani sem lehet. Azonban még mindig inkább a szokásos, és szerény képek jellemzőek, kevés pár mer bevállalni merészebb, viccesebb esküvői fotókat.

A barátnőkkel, koszorúslányokkal azonban más a helyzet, velük talán lazábban megy a a fotózás, ennek következtében pedig kreatívabb, érdekesebb és  humorosabb képek is gyakrabban születnek. Ilyeneket mutatunk most meg, melyek reméljük inspiráló hatással lesznek a menyasszonyokra.

Ha koszorúslányként olvasod ezt a cikket, bátran mutasd meg menyasszony barátnődnek, és bíztasd arra, hogy csináltassatok ilyen kreatív kéepekt ti is!  Biztosan jó hangulatban fog telni a fotózás.

 

Kapcsolódó cikkek

Koszorúslány ruhák

Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Nagyon fontos, hogy a koszorúslányok ruháit is előre kigondolva, a dekorációhoz és az esküvő stílusához passzolóan válasszuk ki.

Mire jó az ültetőkártya?

Mire jó az ültetőkártya?

Az ültetőkártya a legtöbb lagziban újra megjelent. Sokféle ötlet, stílus közül válogathatunk, de mindenekelőtt egy kedves gesztus lehet arra nézve, hogy valóban odafigyelsz vendégeidre.