Ötletek téli esküvőhöz

Hoztunk pár ötletet, ami különlegessé és csodaszéppé varázsolja a téli menyegzőt.
Télen is lehet csodás esküvőd

Az esküvők legkedveltebb időszaka egyértelműen a nyár. Vannak azonban olyan párok, akik szakítani szeretnének ezzel a hagyománnyal, vagy mindössze jobban tetszik nekik, ha nem a nagy melegben kelnek egybe, ezért a téli időszakot választják esküvőjüknek. Hoztunk pár ötletet, ami különlegessé és csodaszéppé varázsolja a téli menyegzőt.

Mind dekorációban, mind a menyasszony és vőlegény ruhájában, mind pedig a fotózás stílusában nagyon különleges hatást kelt a téli időszak. A természet ilyenkor letisztult, színkavalkádtól mentes és melegséget áraszt. Vannak olyan párok, akik mindenképpen a nyári esküvőre szavaznak, de e képek láttán lehet, hogy meggondolják majd magukat.

Kezdjük a dekorációval. A díszítésnél nagyon fontos, hogy ne legyen túlzás, és mindenképp a pár ízlését tükrözze. Télen sem kell szűkölködni kreatív dekorációban, hiszen rengeteg ötlet kering akár az interneten is. Az alábbi képek jól mutatják, hogy milyen szép dekort lehet készíteni a természet anyagaiból, és mennyire jól mutatnak ezek a letisztult színek.

Mivel egy téli esküvő nagyon különleges, ezért általában a menyasszony és vőlegény ruhája sem a megszokott. Itt van néhány ötlet, hogyan lehet "téliesíteni" az esküvői ruhatárat.

Az esküvő következő fontos pontja a pár fotózása. Ezek a legtöbbször a természetben elkészített képek, de manapság sokféle kreatív ötlettel is előáll az ifjú pár. Télen sem kell kihagyni a fotózást, sőt még különlegesebb és szebb is lehet, mint a nyári.

A képek alapján is látszik, hogy nem csak egy nyári esküvő lehet igazán különleges, úgyhogy, aki jobban szereti a téli hónapokat, ne izguljon, ekkor is csodaszép esküvőt tarthat.

Kapcsolódó cikkek

Készen állsz a házasságra?

Készen állsz a házasságra? - Most tesztelheted!

Sokan megtorpannak a házasság előtt. Ha nem szeretnél ebbe a hibába esni, itt a nagyszerű alkalom arra, hogy leteszteld magad.

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Honnan származik a menyasszonyi ruha és hogyan alakult a mai formája?

Lánybúcsú egy menő helyen: Selfie múzeum, Budapest

Tartsd a lánybúcsút egy menő, modern helyen!

Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.