Különleges témák esküvőre

Esküvőszervezésnél az egyik első fontos lépés a téma kiválasztása, hogy milyen színvilág köré épüljön a nagy nap. Szerencsére számos lehetőség közül válogathat az ifjú pár, hoztunk most néhány ötletet.
Színvilág ötletek esküvőre

Nagyon fontos, hogy az esküvő napja az ifjú párról szóljon, és az ő életüket, személyiségüket tükrözze. Ez már abból is meglátszik, hogy milyen időszakban tartják lakodalmukat, milyen stílusban, milyen helyszínen, illetve milyen színvilág jellemzi az ő nagy napjukat. Helyszínekről és téli esküvőről is írtunk már, így most a témát boncolgatjuk kicsit.

Mi az a színvilág, ami az egész napot lefedi, kezdve a menyasszony és a vőlegény ruhájától, az ételeken át egészen a dekorációig?

Manapság nagy divatnak örvend, hogy a menyasszony ruhája passzol a dekoráció színeihez, illetve a vőlegény is ehhez öltözik. Ezen kívül az ételeket is készíthetik kreatívan, például hasonló színekben, mint az egész téma, vagy legalábbis tálalásban megegyező módon.

Az meg persze már nem is kérdés, hogy a koszorúslányok, tanúk is a megadott színeknek megfelelően vannak öltöztetve.

Vannak, akik mindössze egyetlen színvilág köré építik fel az egész esküvőt, ez is nagyon szép tud lenni. Ilyen például a jellegzetes púder-rózsaszín, vagy a menta szép árnyalata, amit gyakran az arannyal párosítanak.

Különleges hatást nyújt a kék valamennyi árnyalata. Igazán szép lehet ha egy erős, sötétebb kék színt választ a pár, itt ugyanis ez az egész eseménynek egyfajta magabiztos karaktert ad.

A kék rózsaszínnel kombinálva finomabb hatást nyújt, és szép párost alkot, arannyal és egy kis csillogással vegyítve pedig akár egy téli, vagy karácsony környéki esküvőnek is tökéletes téma lehet.

Manapság a bordó és burgundi színek árnyalatai is kedveltek a házasulók körében. Ezek zölddel, fehérrel, illetve a mostanában trendi rosegold színnel kombinálva természetest hatást kölcsönöznek, így akár egy kinti esküvő is elképzelhetőek. Ugyanezek a színek arannyal párosítva szintén téli hangulatot árasztanak, szürkével pedig lazább, nyáriasabb stílust képviselnek.

Számos téma, színvilág közül válogathatnak tehát a párok, a lényeg, hogy az ő ízlésüknek megfelelő legyen, és jól érezzék magukat a nagy napon.

Tematikus esküvőkről pedig itt olvashatsz.

Kapcsolódó cikkek

Legszebb menyasszonyi ruhák

Menyasszonyi ruhaötletek, ha még nem tudod, mit vegyél fel!

A menyasszony számára a top 3 legfontosabb dolog között az esküvőjével kapcsolatban biztosan ott szerepel a ruhája.

Debreczeni Zita - esküvői trend!

Esküvői trend - Debreczeni Zita fotóival

A legfrissebb esküvői trendek Debreczeni Zita lencséjén keresztül.

Mire jó az ültetőkártya?

Mire jó az ültetőkártya?

Az ültetőkártya a legtöbb lagziban újra megjelent. Sokféle ötlet, stílus közül válogathatunk, de mindenekelőtt egy kedves gesztus lehet arra nézve, hogy valóban odafigyelsz vendégeidre.