Négy nélkülözhetetlen kiegészítő a nagy napra

Egy esküvő teljes megszervezése rengeteg feladattal és készülődéssel jár, azonban fontos még a legapróbb részletekre is figyelni, hiszen úgy lesz igazán tökéletes a várva várt nap.
Férfi divat ötletek

Egy esküvő teljes megszervezése rengeteg feladattal és készülődéssel jár, azonban fontos még a legapróbb részletekre is figyelni, hiszen úgy lesz igazán tökéletes a várva várt nap. Ebben a cikkben négy olyan esküvői kiegészítőt gyűjtöttünk össze, amit biztosan minden férfi kedvelni fog.

Hajtókatű

Ez a kiegészítő könnyen, de elegánsan egészíti ki minden férfi öltözetét a nagy napon, hiszen színt visz az öltönybe és egyediséget sugároz. Rengeteg fajta és színű hajtókatű közül tudunk választani manapság, de a legtöbb ember mégis a hagyományos virágos változatot választja. Ha te ki szeretnél tűnni a tömegből a kiegészítőddel és egy különleges darabot szeretnél, válassz a Trendhimtől egy gyapjúból készült darabot, amit biztosan mindenki csodálni fog. Sokszor előfordul, hogy a vőlegény nem szeretne elővirágból készült kitűzőt viselni, ilyen esetben a legjobb választás egy selyemből készült darab, ami egyszerű, klasszikus, de mégis tökéletesen illik minden stílushoz.Csokornyakkendő

A kiegészítő alakja az 1870-es évekre vezethető vissza és ez idő óta aligha változott valamit stílusában. Amikor a csokornyakkendőről beszélünk, a legtöbb embernek rögtön a nagyfokú elegancia jut eszébe, pedig manapság már sokan hétköznapi viselethez is viselnek csokornyakkendőt. A fehér változatot kizárólag frakkhoz a fekete változatot pedig szmokinghoz illik felvenni. A két darab nemcsak színben, hanem anyagában is különbözik, hiszen a fekete csokornyakkendők minden esetben selyemből készülnek, míg a fehér darabok kizárólag pamutból.

A legtöbben a klasszikus színű darabokat kedvelik, azonban aki szereti a bevállalósabb, vagányabb darabokat vagy esetleg a vintage stílust, számtalan fajta színes és mintás darab közül tud választani a webshopból.

Mandzsettagomb

Manapság egyre több vőlegény visel mandzsettagombot a nagy napon, hiszen azon kívül, hogy diszkrét eleganciát sugároz ez az egyetlen ékszer, amit a jegygyűrűn kívül viselhet a vőlegény. Lényeges, hogy a mandzsettagombot a jegygyűrű színéhez, illetve az öltöny és az ing gombjának színéhez válasszuk. A webshopban rengeteg különböző mandzsettagomb közül tudunk választani, azonban a házasságkötéshez csak és kizárólag egyszerű, letisztult darabot szabad választani.

Díszzsebkendő

Egy utolsó dolog, amit semmiképpen nem szabad kifelejteni az pedig nem más mint egy díszzsebkendő. Az elmúlt években újra divatba jött a kiegészítő viselése, hiszen tökéletes darab egy öltöny vagy akár egy zakó mellé is. A kiegészítő választásakor fontos figyelembe venni a nyakkendő anyagát és mintáját is hiszen fontos, hogy a két darab teljes mértékben passzoljon egymáshoz. Az esküvő után a kiegészítőt hordhatjuk hétköznapi öltözethez is, hiszen egyéniséget ad és eközben színt visz az öltözetbe.

Kapcsolódó cikkek

Télen is lehet csodás esküvőd

Ötletek téli esküvőhöz

Az esküvők legkedveltebb időszaka egyértelműen a nyár. Vannak azonban olyan párok, akik télre tervezik a nagy napot.

Kreatív fotók a koszorúslányokkal

Ötletes fotók a koszorúslányokkal

Érdekes, vicces és kreatív kép is készülhet a koszorúslányokkal a nagy napon.

Modern és letisztult esküvői fotózás

Modern és letisztult esküvői fotózás

Az esküvőre készülő párok egy részének a kreatív esküvői fotózás egy olyan tortúra, amin szeretnének mielőbb túllenni, mert a többségük zavarban érzi magát ilyen helyzetekben, és még nem vettek részt olyan fotózáson, amelynek kifejezetten ők lettek volna