Tartsd a lánybúcsút egy menő, modern helyen!

Sok menyasszony, vagy a lánybúcsú szervezői már ott elakadnak a szervezésben, hogy nem találnak megfelelő helyszínt. Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.
Lánybúcsú egy menő helyen: Selfie múzeum, Budapest

Sok menyasszony, vagy a lánybúcsú szervezői már ott elakadnak a szervezésben, hogy nem találnak megfelelő helyszínt. Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.

Egy menyasszony életében nagyon fontos a lánybúcsú (akkor is, ha ezt ő először még nem vallja be). Éppen ezért a szervezőknek nagyon oda kell tenni magukat, és fontos, hogy igyekezzenek minél különlegesebb napot varázsolni barátnőjüknek. 

Budapesten rengeteg helyszín közül válogathatunk, lehet, hogy éppen ez a baj, hogy nem tudunk a nagy halom közül egyet kiválasztani.

Ma már számos rendezvényhelyszín létezik, az egyik ezek közül a nemrégiben megnyílt Selfie Múzeum. Első hallásra talán érdekes lehet, hogy egy múzeumba szervezzünk lánybúcsút, de érdemes utánajárni a dolgoknak.

A Museum of Sweets and Selfies, azaz a Selfie Múzeum egy arra való vállalkozás, hogy sok édességet és vidámságot csempésszen az ember mindennapjaiba. Európa első édesség- és szelfimúzeuma nem csak a számos színes és modern helyszín és berendezés kinézete miatt különleges, hanem mert nem csak megcsodálni tudunk tárgyakat, mint általában a múzeumokban, hanem mi is a részeseivé válhatunk egy-egy installációnak.

 

Ráadásul nem csak múzeumként üzemel a helység, hanem rendezvények helyszínéül is szolgálhat.

Tökéletes hely lehet ez akár szütletésnap ünneplésére, egy fotózásra, vagy akár a lánybúcsú megrendezésére is. A VIP-teremben ugyanis igazán egyedülálló élményben lehet részünk! Igény esetén a múzeum vezetői még profi fotóst is tudnak biztosítani, de a saját zenéinket hallgatva, a múzeum cukrászdájának édességeit fogyasztva is abszolút jó élményben lehet részünk. 

Kapcsolódó cikkek

Koszorúslány ruhák

Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Nagyon fontos, hogy a koszorúslányok ruháit is előre kigondolva, a dekorációhoz és az esküvő stílusához passzolóan válasszuk ki.

Tanulságok filmbeli esküvőkkel kapcsolatban

Esküvős filmek - érdemes kölcsönvenni néhány ötletet

Számos esküvővel kapcsolatos film készült már, amióta létezik a filmipar.

Debreczeni Zita - esküvői trend!

Esküvői trend - Debreczeni Zita fotóival

A legfrissebb esküvői trendek Debreczeni Zita lencséjén keresztül.