Tartsd a lánybúcsút egy menő, modern helyen!

Sok menyasszony, vagy a lánybúcsú szervezői már ott elakadnak a szervezésben, hogy nem találnak megfelelő helyszínt. Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.
Lánybúcsú egy menő helyen: Selfie múzeum, Budapest

Sok menyasszony, vagy a lánybúcsú szervezői már ott elakadnak a szervezésben, hogy nem találnak megfelelő helyszínt. Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.

Egy menyasszony életében nagyon fontos a lánybúcsú (akkor is, ha ezt ő először még nem vallja be). Éppen ezért a szervezőknek nagyon oda kell tenni magukat, és fontos, hogy igyekezzenek minél különlegesebb napot varázsolni barátnőjüknek. 

Budapesten rengeteg helyszín közül válogathatunk, lehet, hogy éppen ez a baj, hogy nem tudunk a nagy halom közül egyet kiválasztani.

Ma már számos rendezvényhelyszín létezik, az egyik ezek közül a nemrégiben megnyílt Selfie Múzeum. Első hallásra talán érdekes lehet, hogy egy múzeumba szervezzünk lánybúcsút, de érdemes utánajárni a dolgoknak.

A Museum of Sweets and Selfies, azaz a Selfie Múzeum egy arra való vállalkozás, hogy sok édességet és vidámságot csempésszen az ember mindennapjaiba. Európa első édesség- és szelfimúzeuma nem csak a számos színes és modern helyszín és berendezés kinézete miatt különleges, hanem mert nem csak megcsodálni tudunk tárgyakat, mint általában a múzeumokban, hanem mi is a részeseivé válhatunk egy-egy installációnak.

 

Ráadásul nem csak múzeumként üzemel a helység, hanem rendezvények helyszínéül is szolgálhat.

Tökéletes hely lehet ez akár szütletésnap ünneplésére, egy fotózásra, vagy akár a lánybúcsú megrendezésére is. A VIP-teremben ugyanis igazán egyedülálló élményben lehet részünk! Igény esetén a múzeum vezetői még profi fotóst is tudnak biztosítani, de a saját zenéinket hallgatva, a múzeum cukrászdájának édességeit fogyasztva is abszolút jó élményben lehet részünk. 

Kapcsolódó cikkek

Esküvői dekoráció saját kezűleg

Saját készítésű dekoráció az esküvőre

Ha nem szeretnél egy vagyont elkölteni az esküvőd dekorációjára, te magad is könnyen csodaszép díszítést varázsolhatsz a nagy napra.

Debreczeni Zita - esküvői trend!

Esküvői trend - Debreczeni Zita fotóival

A legfrissebb esküvői trendek Debreczeni Zita lencséjén keresztül.