Menyasszonyi ruhaötletek, ha még nem tudod, mit vegyél fel!

A menyasszony számára a top 3 legfontosabb dolog között az esküvőjével kapcsolatban biztosan ott szerepel a ruhája. Egyszerű legyen, vagy nagy uszályos, habos-babos? Kell fátyol, vagy inkább virágkoszorú? Most hoztunk pár példát, a legszebb ruhák közül, amiből bőven lehet válogatni!
Legszebb menyasszonyi ruhák

Minden évben nyilvánosságra kerül, hogy melyek azok a stílusok, formák, színek, amik az adott évben trendinek számítanak a menyasszonyoknál.

Mi viszont most nem eszerint válogattunk a gyönyörű ruhadarabok közül, hiszen a legfontosabb, hogy maximálisan a menyasszony ízlésének feleljen meg a nagy napon viselt ruhája, hiszen abban fogja a legjobban érezni magát.

Ezenkívül pedig nem biztos, hogy az idei trend minden lánynak tetszik, ami csak még egy ok arra, hogy a lehető legkülönfélébb darabokból válogassatok!

Tehát merítsetek ötleteket az alábbi szebbnél szebb ruhákból:

Kapcsolódó cikkek

Lánybúcsú egy menő helyen: Selfie múzeum, Budapest

Tartsd a lánybúcsút egy menő, modern helyen!

Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.

Templomi esküvőkhöz legjobb helyszínek Magyarországon

Top 5 helyszín a templomi esküvőhöz

5 olyan magyarországi templomot mutatunk, ami szépségével, eleganciájával tökéletes helyszín lehet egy szép házasságkötéshez.