Menyasszonyi ruhaötletek, ha még nem tudod, mit vegyél fel!

A menyasszony számára a top 3 legfontosabb dolog között az esküvőjével kapcsolatban biztosan ott szerepel a ruhája. Egyszerű legyen, vagy nagy uszályos, habos-babos? Kell fátyol, vagy inkább virágkoszorú? Most hoztunk pár példát, a legszebb ruhák közül, amiből bőven lehet válogatni!
Legszebb menyasszonyi ruhák

Minden évben nyilvánosságra kerül, hogy melyek azok a stílusok, formák, színek, amik az adott évben trendinek számítanak a menyasszonyoknál.

Mi viszont most nem eszerint válogattunk a gyönyörű ruhadarabok közül, hiszen a legfontosabb, hogy maximálisan a menyasszony ízlésének feleljen meg a nagy napon viselt ruhája, hiszen abban fogja a legjobban érezni magát.

Ezenkívül pedig nem biztos, hogy az idei trend minden lánynak tetszik, ami csak még egy ok arra, hogy a lehető legkülönfélébb darabokból válogassatok!

Tehát merítsetek ötleteket az alábbi szebbnél szebb ruhákból:

Kapcsolódó cikkek

Modern és letisztult esküvői fotózás

Modern és letisztult esküvői fotózás

Az esküvőre készülő párok egy részének a kreatív esküvői fotózás egy olyan tortúra, amin szeretnének mielőbb túllenni, mert a többségük zavarban érzi magát ilyen helyzetekben, és még nem vettek részt olyan fotózáson, amelynek kifejezetten ők lettek volna

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Honnan származik a menyasszonyi ruha és hogyan alakult a mai formája?

Tanulságok filmbeli esküvőkkel kapcsolatban

Esküvős filmek - érdemes kölcsönvenni néhány ötletet

Számos esküvővel kapcsolatos film készült már, amióta létezik a filmipar.