Egzotikus tengerparti esküvő a világ egyik legszebb szigetén

Szeretnétek, ha nem a megszokott lenne az esküvőtök? Egy tengerparti szertartásra vágytok a világ egyik legcsodálatosabb szigetén? Akkor nem is kell tovább mennetek, hiszen a spanyol sziget tökéletes lehetőséget ad arra, hogy a nagy nap tényleg felejthetetlen legyen. Lássuk, hogy mit tartogat Tenerife számotokra!
Egzotikus tengerparti esküvő a világ egyik legszebb szigetén

Esküvő a tengerparton

Képzeljétek el, ahogy csillogóan homokos óceánpart közelében, a Beach Bar teraszán mondjátok ki a boldogító igent. A napsütés, a pálmafák suhogása mind-mind hozzátesznek ahhoz, hogy sose felejtsétek el ezt a napot. A tenerifei esküvő intézésében nagy segítséget nyújthat a holidayintenerife.eu weboldal, hiszen bőven van lehetőség arra, hogy ne egyedül keljen mindenről gondoskodnotok. Az esküvő és a nászút szervezésével kapcsolatban is minden részletet meg tudnak oldani a reptér, a hotel, a transzfer, az autóbérlést is teljes körűen.

Tenerife egy varázslatos spanyol sziget, amely 1200 km-re fekszik a félszigettől. Ez a legideálisabb hely a boldogító igen-re, ha tengerparti szertartáson gondolkodtok. Mivel itt egész évben jó idő van, így nem okozhat problémát az időjárás sem. Akár januárban is összeköthetitek az életeteket, hiszen közvetlen járattal, alig öt óra alatt érhető Budapesttől.

Luxus Beach Club tenerifei esküvő csomag

A legegyszerűbb, ha csomagajánlatot kértek, így mondhatni semmivel sem kell foglalkoznotok. Ez tartalmaz egy óceánra néző teraszt két órára, dekorációt, amiben benne van a boldogságkapu, az asztal és a 4 db szék. A menyasszonyi csokorral sem kell foglalkozni, kaptok még magyar nyelvű szertartásvezetőt, emléklapot, de még welcome drinket is négy főre. Ne feledkezzünk meg a tapas tálról, az ünnepléshez szükséges pezsgőről, illetve a tortáról sem.

A csomagajánlatban benne van továbbá az esküvői smink, a haj, a fotózás és a kidolgozott digitális fotók. Mondhatjuk tehát, hogy a ruhán kívül mással nem kell foglalkoznotok, ami hatalmas terhet vesz le az ember válláról.

Tenerifei esküvő yachton

Ha még ennél is különlegesebbé tennétek a nagy napot, akkor válasszátok a Luxus Yacht csomagot, ami egy öt órás esküvői ceremóniát foglal magában. Ebben benne van a hajó bérlése, a szertartás, a fotózás, a hajókázás, a torta, a dekoráció, a csokor, a smink, a haj, a pezsgő és minden eddig felsorolt szolgáltatás.

Egy tengerparti esküvő se semmi, viszont, ha az óceán közepén kötitek össze az életeteket, az örökre összetart majd benneteket. Egy szűk körű, romantikus lakodalom igazán meghitt és varázslatos lehet nemcsak a számotokra, hanem a vendégek számára is egyaránt.

Összegezve

Tengerparti esküvőre vágytok? Az óceán közepén mondanátok ki a boldogító igent? Akkor nem kell mást tennetek, mint ajánlatot kérni a tenerifei esküvő szervezésére. A csomagok szinte mindent tartalmaznak, így nektek csak azzal kell törődnötök, hogy boldogok legyetek. A ruháról ne feledkezzetek meg, másra viszont nem lesz szükségetek.

Tenerifei szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Egzotikus tengerparti esküvő a világ egyik legszebb szigetén

Egzotikus tengerparti esküvő a világ egyik legszebb szigetén

Kíváncsi vagy, hogy milyen egy tengerparti esküvő? Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen egy varázslatos helyen kimondani a boldogító igent!

A legjobb nászút ötletek külföldön és belföldön

A legjobb nászút ötletek külföldön és belföldön

Ha a külföldi utazások híve vagy, akkor nagyon sok célpont közül válogathatsz, ha a nászútról van szó.

Könnyű és hordozható játékok utazáshoz: Szórakozás az úton

Könnyű és hordozható játékok utazáshoz: Szórakozás az úton

Az utazás izgalmas kaland lehet, legyen szó hosszú autóútról, repülőútról vagy vonatozásról.