Legjobb szabadtéri helyszínek esküvőhöz - Magyarországon

Ha már megvolt a lánykérés, a lány- és legénybúcsú, és tudatosul bennetek, hogy még nincs meg a helyszín az esküvőhöz, akkor jó helyen jártok! A hely kiválasztását legtöbbször mégis nagy előkészület és gondolkodási idő előzi meg, hogy hol is tartsák meg a ceremóniát illetve a lakodalmat. Most hoztunk néhány olyan magyarországi helyszínt, ami tökéletes lehet számotokra az álomesküvő megtartásához.
Szabadtéri esküvői helyszínek Magyarországon

Az ország minden szegletében találhattok olyan helyszíneket, amelyek tökéletesek lehetnek arra, hogy ott tartsátok meg az esküvőtöket, illetve az utána következő lakodalmat. Most olyan helyek következnek, amik kizárólag szabadtériek, és alkalmasak a polgári házasságkötésre.

1. János-hegy

Kezdjük Budapesttel, hiszen nagyon sokat szeretnék ebben a városban megtartani a nagy napot. Rengeted lehetőség közül válaszhattok, mi a János-hegyi kilátót hoztuk el példának, hiszen a gyönyörű panoráma és a vár szépsége remek helyszín arra, hogy itt vendégeljük meg a családunkat, és itt mondjuk ki párunknak a boldogító igent. Nézzétek milyen szép, ha kap egy kis esküvői díszletet!

2. Esztergom - Szent Adalbert Központ

Esztergom városa leginkább Bazilikájáról híres, viszont ez a gyönyörű épület sincs tőle messze, hiszen az mellett található. A Központ belső udvara az egyik legjobb helyszín a szertartás megtartására, később pedig egy benti teremben megtartható a lakodalom is, akár kisebb család, akár nagyobb társaság körében.

3. Lillafüred

Az egyik legszebb hely az országban. Ide mindenképp érdemes ellátogatni, akár egy wellness-hétvége keretében is, nem kell megvárni, amíg eljön az esküvőtök napja! Azonban tökéletes helyszín egy gyönyörű és igényes házasságkötésnek, hiszen ilyen szép környezetben a lehető legjobb lehet a nagy nap!

4. Tapolca

Álomesküvőtökhöz nagyon jó választás lehet számotokra Tapolca városa, ha nem is a szabad ég alatti esküvőhöz, de a városházán kötött frigy utáni fotózáshoz mindenképp, hiszen a város jellegzetessége a Tópart, ami nagyon szép háttér lehet az ifjú pár mögött.

5. Szilvásvárad

Ha szerettek a kastélyok kertjében sétállni, és elegáns esküvőt szeretnétek, arra az egyik legjobb helyszín a szilvásváradi kastélyhotel kertje. Itt ugyanis hölgyként igazi hercegnőnek érezhetitek magatokat, emellett pedig szép, természetes és meghitt környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent.

Kapcsolódó cikkek

Debreczeni Zita - esküvői trend!

Esküvői trend - Debreczeni Zita fotóival

A legfrissebb esküvői trendek Debreczeni Zita lencséjén keresztül.

Esküvői dekoráció saját kezűleg

Saját készítésű dekoráció az esküvőre

Ha nem szeretnél egy vagyont elkölteni az esküvőd dekorációjára, te magad is könnyen csodaszép díszítést varázsolhatsz a nagy napra.

Koszorúslány ruhák

Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Nagyon fontos, hogy a koszorúslányok ruháit is előre kigondolva, a dekorációhoz és az esküvő stílusához passzolóan válasszuk ki.